dinsdag 23 oktober 2012

CliniClowns lanceert innovatieve foto app 'Happy Foto Appy'[door Richard Otto] De Happy Foto Appy is een nieuwe app van CliniClowns voor de iPhone en Android. Met deze app wordt automatisch een foto gemaakt zodra je in de camera kijkt. Voorwaarde is wel dat je lacht, anders reageert de camera niet. Met de Happy Foto Appy steun je gelijk het goede doel want €1,- van de downloadprijs gaat naar CliniClowns.

De Happy Foto Appy is niet alleen een innovatieve manier om fondsen te werven, maar ook om CliniClowns op een andere manier onder de aandacht te brengen. De features sluiten goed aan bij wat de stichting uit wil dragen.


De belangrijkste features van CliniClowns Happy Foto Appy:
·         Smile Shutter: neemt automatisch een foto als iedereen lacht
·         Time Shutter: maakt een foto 5, 10 of 15 seconden na het indrukken van de ontspanknop
·         Manual Shutter: maakt foto’s zoals gebruikelijk, door het indrukken van de ontspanknop
·         Geluidsnotificatie nadat de foto is genomen, zodat je weet wanneer je kunt stoppen met lachen
·         Speciale galerij om je afbeeldingen te bekijken, delen of verwijderen
·         Deel je foto´s op Facebook, Twitter en andere sociale media of via email

De kracht van een lach
Stichting CliniClowns Nederland zet zich in voor alle zieke en gehandicapte kinderen in Nederland. Want tussen de behandeling, de pijn en de vele beperkingen door is een lach hard nodig. Niet alleen omdat deze kinderen het verdienen, maar vooral omdat ze er veel baat bij hebben. Afleiding en plezier werken ontspannend en stressverlagend. Spelen is voor een kind de natuurlijke manier om zich te ontwikkelen en vervelende gebeurtenissen te verwerken. Dat is de kracht van een lach.

De app is hier te downloaden:

Android
iPhone

Geen opmerkingen:

Een reactie posten