dinsdag 23 oktober 2012

Ik slaap Now!-donatie wekker app van stichting STOP AIDS NOW!


[door Richard Otto] Goed om te zien dat charitatieve organisaties op en creatieve wijze mobile fundraising inzetten om doelgroepen te bereiken en fondsen te werven. Stichting STOP AIDS NOW! heeft de wekker applicatie Ik slaap NOW uitgebracht, waarmee je direct geld kan doneren als de wekker afgaat. 

Wanneer de wekker gaat, kun je de snooze knop indrukken en 10 minuten langer blijven liggen. Deze snooze knop is verbonden aan een premium sms, waardoor je €0,25 doneert aan het goede doel.Je doneert wanneer je wil uitslapen. Dat doneren is helaas niet in 1 klik gedaan. Wanneer je die knop hebt geraakt, kom je bij een concept-sms terecht waarmee je een boodschap naar goede doelen-nummer 4333 kan versturen om de €0,25 over te maken.

De app is te downloaden voor iPhone en Android


Enkele screenshots:Over STOP AIDS NOW!
STOP AIDS NOW! is een samenwerkingsverband van Aids Fonds, Cordaid Memisa, Hivos, ICCO en Oxfam Novib. STOP AIDS NOW! is opgericht in 2000 op Wereld Aids Dag met als doel vanuit Nederland een grotere en betere bijdrage te kunnen leveren aan een wereld zonder aids. We zijn een zelfstandige organisatie met een Raad van Bestuur en een Raad van Toezicht. De directeuren van de vijf samenwerkingspartners fungeren als adviesorgaan voor de Raad van Bestuur. Het beleid van STOP AIDS NOW! wordt samen met de samenwerkingspartners bepaald en getoetst door externe experts, vaak afkomstig van partners in ontwikkelingslanden
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten