maandag 22 oktober 2012

KWF geeft zonadvies via de mobiel


[door Richard Otto] Komende de dagen kunnen we weer stralend weer verwachten. KWF Kankerbestrijding wil ook dat iedereen lekker geniet van de zon, maar wel zonder te verbranden. 

Vergeet niet de mobiele Zonbeschermingsadvies op maat mee te nemen om op tijd voorbereid te zijn. Het advies is beschikbaar via e-mail, twitter, hyves, widget en zelfs via een mobiele site en een mobiele applicatie voor meerdere telefoontypen. 
In de mobiele site en applicatie is een huidtypetest en zonkrachtmeter opgenomen. De applicatie koppelt de zonkracht van de dag aan het huidtype. De ontvanger krijgt alleen een waarschuwing als zijn of haar huid door de hoogte van de zonkracht, extra risico loopt om te verbranden.

De app is op diverse mobiele platformen (oa LG, Nokia, Sony Ericsson, Windows Mobile en Samsung) gratis beschikbaar via: sms ZON naar 4414, maar ook via App Store van iPhone en de Android Market. De zonkracht app is ontwikkeld door de colourful tribe in samenwerking met mobile mediabureau Gemoro. Op diverse mobiele sites, zoals Telegraaf en Nu.nl, wordt middels mobile display advertising dit KWF initiatief onder de aandacht gebracht. 

Via www.kwfkankerbestrijding.nl en www.zonverstandig.nl is meer informatie te vinden over de campagne en het Zonbeschermingsadvies op maat. 

Weer een Goed Doel dat met nieuwe media engagment bij het publiek weet te creeeren in plaats van het direct plat vragen van een donatie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten