woensdag 19 december 2012

Window Shopping voor het goede doel (Serious Request/ Het Rode Kruis)


Window Shopping voor het goede doel (Serious Request/ Het Rode Kruis)
[door Richard Otto] Dit jaar is 3FM Serious Request geland in Enschede. Heb je geen tijd om helemaal naar Enschede af te reizen omdat je net aan het shoppen bent in de Kalverstraat in Amsterdam? Je vindt 3FM Serious Request daar ook middels windows shopping kun je daar doneren en diverse merchandising kopen.

Kalverstraat Amsterdam
Marktstraat Enschede
In de Kalverstraat, op nummer 199 in Amsterdam, vind je een etalage die helemaal in het teken staat van 3FM Serious Request. Daar kun je door middel van de App van MyOrder (te vinden in de App Store en Google Play) nummers aanvragen! Naast nummers aanvragen kun je ook de 3FM Serious Request merchandise bestellen.
3FM Serious Request in de Kalverstraat
Vanuit het westen des lands kun je dus ook makkelijk geld doneren aan 3FM Serious Request. Check de etalage om te zien wat je wil hebben en bestel direct jouw favoriete t-shirt, de 3FM Serious Request speen, een trui of een knuffel. Of vraag jouw favoriete nummer aan! Met jouw donatie steun je meteen 3FM Serious Request in de strijd tegen babysterfte.

3FM Serious Request in de Markstraat, Enschede
Ook in Enschede zelf vind je een dezelfde soort etalage met alle items.
3FM Serious Request Webshop
Lukt het je niet om naar Enschede óf Amsterdam te komen? Vanuit huis kun je ook bestellen via: www.seriousrequestshop.nl
Zie ook de  video:
http://youtu.be/47T_GUVodK0Geen opmerkingen:

Een reactie posten