maandag 20 mei 2013

De mobile Roll n Rock game van Vereniging De Zonnebloem

[door Richard Otto] Vorig jaar heeft Vereniging De Zonnebloem een mobile game uitgebracht, die maar beperkte aandacht heeft gekregen. Zodoende zetten we dit mobiele project nog even in de spotlights van MobileFundraising.nl . 

De stichting wil de mobiele gebruikers laten ervaren dat invalide jongeren niet erg mobiel zijn bij festivals. In een rolstoel is het namelijk aardig lastig om je te verplaatsen over festivalterrein. 

Met de nieuwe game, die je op internet of je smartphone kunt spelen, willen ze laten zien dat het voor fysiek beperkten niet altijd vanzelfsprekend is om er op uit te trekken en bijvoorbeeld een festival te bezoeken. De Zonnebloem maakt dit soort belevenissen wél mogelijk.

In de game cross je in een rolstoel over een festivalterrein en moet je allerlei obstakels ontwijken. Nadat je het spel gespeeld hebt, kun je een ‘biertje’ doneren (€2,50) of hun score delen op social media. Daar kun je bovendien een podiumcadeaubon of iPad mee winnen. De game is grafisch goed uitgewerkt en heeft een mooie opbouw om de jonge doelgroep te binden (zie onderstaande screenshots).

Je kunt de game online spelen op www.rollnrock.nl of als app downloaden Android of iPhone.


1 opmerking:


  1. Ik hoorde over deze waterbestendig sportscam full hd 1080p handleiding voor een vrij lange tijd maar kon er zelf geen kopen. Maar eindelijk kon ik er een kopen in een van de online winkels.

    BeantwoordenVerwijderen