dinsdag 4 juni 2013

Alpe d'HuZes per SMS steunen

[Tim Osorio Rodriguez] Bijna 8000 fietsers en hardlopers proberen op woensdag 5 juni en donderdag 6 juni de Alpe d'Huez te bedwingen. Dat doen ze om zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor de overwinning op kanker en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen die aan die ziekte lijden. Net als vorig jaar kan er tijdens de koersweek ook gedoneerd worden via SMS.
SMS 5ad6, 10ad6, 25ad6, 50ad6 of 66ad6 naar 3669 om respectievelijk 5, 10, 25, 50 of 66 euro te doneren. De verzender krijgt een SMS-bericht terug met het verzoek om (opnieuw) via SMS je rekeningnummer op te geven. Het bedrag wordt vervolgens automatisch van het rekeningnummer geïncasseerd.

De kosten van de SMS-actie worden niet aan Alpe d'HuZes doorberekend. Dit betekent dat van elk op die manier gedoneerd bedrag honderd procent naar de Stichting Alpe d'HuZes gaat.

Een verkeerd ingevoerd of incorrect rekeningnummer leidt tot een blokkade van het betalen via 3669.

Volgens voorzitter Johan van der Waal van de Stichting Alpe d'HuZes betreft het een unieke SMS-actie die volgers in de gelegenheid stelt om hun fietsende of lopende favorieten op het laatste moment nog financieel te steunen. "En ook deze actie is volstrekt antistrijkstok, conform het beleid van de stichting."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten