maandag 3 juni 2013

Stichting Alpe d'HuZes brengt officiele app uit

[door Richard Otto] Morgen begint de Alpe d'Huzes en hiervoor is een officiële Alpe d'HuZes 2013 app uitgekomen voor deelnemers, supporters en thuisblijvers. 
Alpe d'HuZes is het wielerevenement waarbij deelnemers individueel of in teamverband proberen zes maal op één dag de Alpe d'HuZes te beklimmen om geld op te halen voor het eigen Alpe d'HuZes/KWF- fonds binnen KWF Kankerbestrijding. Alle deelnemers hopen met hun inspanningen een bijdrage te leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Vanaf de eerste keer dat Alpe d’HuZes werd georganiseerd in 2006 tot en met de editie van 2012 is door de deelnemers een totaalbedrag van ruim €74,9 miljoen opgehaald aan sponsorgeld.

De stichting Alpe d’HuZes hanteert een strikt antistrijkstokbeleid waardoor 100% van het door de deelnemers opgehaalde sponsorgeld afgedragen wordt aan het eigen Alpe d’HuZes/KWF-fonds. Met dit geld financiert Alpe d’HuZes onderzoek, projecten en diensten die in lijn zijn met de missie. Alpe d’HuZes wil wetenschappelijk onderzoek betreffende alle mogelijke vormen van kanker bevorderen en ondersteunen, met als doel kanker als ziekte zo snel mogelijk onder controle te krijgen en tegelijkertijd mensen te inspireren en faciliteren om zo Goed, Gelukkig en Gezond mogelijk te leven met kanker.

De afgelopen jaren werd met het sponsorgeld onder andere gestart: A-CaRe (revalidatie en nazorg), de Alpe d’HuZesleerstoelen ‘Leven met kanker’ en ‘Kanker en voeding, Sneldiagnose en project “IMPACT” (behandeling van kanker op maat). Dit jaar wordt voor de derde keer de Bas Mulder Award uitgereikt aan jonge ambitieuze kankeronderzoekers.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.flusso.ad6
iOS (iPhone/iPad): http://nederlandseapp.nl/iphone-ipad/lifestyle/alpe-dhuzes-bpuammn.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten