donderdag 14 november 2013

Mobiel doneren op Giro555 via MyOrder

[PERSBERICHT] Giro555 is een campagne gestart om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de tyfoon in de Filipijnen. MyOrder, de app voor mobiel bestellen én betalen, maakt het mogelijk om met je mobiele telefoon direct een bedrag te doneren. Via een aantal eenvoudige stappen kunnen gebruikers een bijdrage leveren aan de actie van de samenwerkende hulporganisaties.

Miljoenen Filipijnen zijn slachtoffer van de verwoestende tyfoon Haiyan. Complete dorpen zijn van de kaart geveegd en er zijn duizenden dodelijke slachtoffers. De mensen in het rampgebied hebben dringend behoefte aan schoon drinkwater, voedsel, onderdak en medische zorg. Via de MyOrder app is het nu mogelijk om eenvoudig en snel in actie te komen door een donatie te doen aan Giro555.

MyOrder is de gratis applicatie voor de mobiele telefoon die het mogelijk maakt snel en eenvoudig met je telefoon te bestellen en betalen. Je kunt je registreren via de app en vervolgens geld doneren, parkeren, bioscooptickets boeken of een thuisbezorgmaaltijd bestellen en dit alles direct afrekenen. De applicatie wordt ondersteund door alle banken en providers van mobiele telefonie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten